Προφίλ

myprofileΜε πολύ μεράκι, υπομονή και προσεκτική επιλογή, συγκέντρωσα πληροφορίες και φωτογραφίες προς θέαση μόνο,  απο αντίγραφα ρέπλικα ρολόγια ασφαλείας ενάντια στην κλοπή ή την απώλεια.Δυστυχώς η απώλεια ή η κλοπή πολύτιμων ρολογιών είναι συμβάν που κοστίζει ψυχολογικά και οικονομικά στο θύμα. Αν όμως φοράγαν αντίγραφα ασφαλείας, και φύλασαν το αυθεντικό για κάποιες ιδιαίτερες κοσμικές στιγμές μόνο, η απώλεια θα είναι σχεδόν μηδαμινή.

Για θέματα προφύλαξης και ασφάλειας μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Φυσικά η επένδυση σε ένα αυθεντικό ρολόϊ είναι αδιαμφισβήτητα σωστή επενδυτική κίνηση, αφού τα πολύτιμα επώνυμα ρολόγια έχουν αποδείξει πως όχι μόνο δε χάνουν την αξία τους απο το πέρασμα του χρόνου, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις παλαιών μοντέλων γίνονται μεγάλης αξίας λόγω του συλλεκτικού και σπάνιου χαρακτήρα τους, αναλόγως μοντέλου. Στις διεθνείς οικονομίες, ο χρυσός, οι πολύτιμοι λίθοι, τα αξιόγραφα, τείνουν να παρουσιάζουν μεγάλες οικονομικές απώλειες κατα καιρούς, τα αυθεντικά επώνυμα ορολόγια όμως στο πέρασμα δεκαετιών όμως δείχνουν να είναι επενδυτικό καταφύγιο, όπου εκτός απο την υψηλή τους αισθητική και την κορυφαία ωρολογοτεχνία, προσφέρουν ίσως την πιο ακλόνητη διαχρονική εμπορική αξία απ’ όλες τις υπόλοιπες επιλογές.

‘Οπως θα δείτε, μερικά αντίγραφα ρολόγια δεν ξεχωρίζουν απο τα αυθεντικά, εκτός φυσικά αν εξεταστούν απο ειδικευμένο του είδους. Πολλά μοντέλα διαθέτουν αυτόματο χρυσό μηχανισμό της Citizen συνεχούς ροής, και είναι κατασκευασμένα σε αναλογία 1 προς 1 με τα αυθεντικά. ‘Ετσι δημιούργησα αυτόν τον ιστότοπο για να  σας δείξω μια τέτοια  συλλογή απο φωτογραφίες. Δύσκολα κανείς μπορεί να τα ξεχωρίσει απο τα αυθεντικά, αλλά σίγουρα δεν έχουν καμμία σχέση με κακέκτυπα αντίγραφα ρολόγια Ανατολικών χωρών όπως Κίνα. Για περισσότερες λεπτομέρεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Με συμπαγή ατσάλινη κατασκευή απο ατσάλι 316L, έντονο φωσφορισμό σε ημίφως ή σκοτάδι που τραβά τα βλέμματα των διπλανών σας, εντυπωσιάζουν με την ακρίβεια την οποία έχουν κατασκευαστεί. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να τα δημοσιεύσω στο διαδύκτιο προς επίδειξη και πληροφόρηση μόνο. Για κάθε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στην φόρμα επικοινωνίας.

Καλή πλοήγηση!


Σχετικά

αντιγραφα ρολογια rolex replica απομiμηση watches clone replicas κλώνος copy ρολεξ πιστά αντίγραφα ρολογιών rolex ρεπλικα, watches, απομιμήσεις,

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα απο ατσάλι αμετάβλητο, ορυκτό κρύσταλο ζαφείρι στην οθόνη αχάρακτο, φώσφορο στις θέσεις της ώρας αλλά και τους δείκτες.
Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία αφού έχουν μηχανισμό ταχύπαλμο Citizen, αυτόματο συνεχούς ροής που τροφοδοτείται απο την κίνηση του χεριού. Ολα τα διακριτικά είναι ενχάρακτα περιμετρικά της κάσας, στο κουρδιστήρι και στο κούμπωμα.
Η ιστοσελίδα είναι 100% mobile friendly

Call Now Button
Replica Rolex collection