Τηλεφωνικές απάτες, τι να προσέχετε. Χρήσιμες συμβουλές.

Τηλεφωνικές απάτες, τι να προσέχετε. Χρήσιμες συμβουλές.

Δημοσιεύσατε πως πουλάτε το πολύτιμο πχ rolex ρολόϊ σας και ξαφνικά δέχεστε ένα τηλεφώνημα. Ο άγνωστος στην άλλη άκρη της γραμμής λέει πως θέλει να το αγοράσει αλλά επειδή είναι μακριά θέλει να του το στείλετε με ΚΤΕΛ, ή με ταξί, για να το παραλάβει την ίδια μέρα επειδή πχ το θέλει για δώρο και πως θα πάει αμέσως να βάλει τα λεφτά.

Εσείς φυσικά χαίρεστε αφού ούτε παζαρεύει την τιμή και όπως λέει ο ίδιος είναι επιχειρηματίας, ή κάποιο άλλο επιφανές πρόσωπο στην πόλη του και γι’ αυτό δεν πρέπει να έχετε αμφιβολία για την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα του.

%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7

Εσείς προσπαθείτε να είστε ευγενικός μαζί του για να μην χάσετε την ευκαιρία αλλά και επιφυλακτικός αφού το τηλεφώνημα ήταν ξαφνικό αλλά και πιεστικό όσο αφορά το πόσο γρήγορα πρέπει να στείλετε το ρολόϊ. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά πρέπει να του δώσετε μια απάντηση για να πάει στην τράπεζα να σας καταθέσει τα λεφτά. Και εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Εσείς μόλις πάτε να του το στείλετε αυτός θα προσπαθεί να σας πείσει πως είναι στην τράπεζα και έχει λίγη ουρά, αλλά δεν θα πρέπει να φοβάστε αφού το θέμα είναι κανονισμένο.

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις τέτοιες συναλλαγές καταλήγουν σε φιάσκο. Εσείς θα έχετε στείλει το ρολόϊ και δεν θα πάρετε τα λεφτά ποτέ. Ακόμα και έμβασμα να σας τα κάνει, έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να το ακυρώσει, με αποτέλεσμα ναι μεν να φαίνεται πως τα λεφτά σας έχουν έρθει με τηλεφωνική επιβεβαίωση που θα κάνετε, όμως ο αποστολέας να ακυρώσει τη μεταφορά λέγοντας πχ πως εσείς τον εξαπατήσατε και να βγείτε θύτες απο θύμα. Επίσης μπορεί να σας στείλει με μήνυμα φωτογραφία απο τη μεταφορά των χρημάτων. Πιθανόν να πρόκειται για φωτομοντάζ, γι’ αυτό πρέπει να ελέγξετε ο ίδιος με την οικεία τράπεζα αν πράγματι έχει γίνει κατάθεση.

Ποτέ μην συναλλάσεστε απο μακριά για πολύτιμα αντικείμενα. Η συναλλαγή πρέπει να είναι αυτό που λέμε χέρι-χέρι, εκτός αν γνωρίζετε τον συναλλασόμενο και του έχετε εμπιστοσύνη.

Επίσης η συναλλαγή καλό είναι να γίνει μέσα σε τράπεζα, να σας δώσει τα μετρητά στο χέρι απο το γκισέ, κάτι που εξασφαλίζει πως τα χαρτονομίσματα είναι έγκυρα, και εσείς του παραδίδετε το ρολόϊ. Επίσης σαν αγοραστής πάντα να ελέγχετε το serial number στην κάσα πως ταυτοποιείται με τα συνοδευτικά έγγραφα, και πως έχετε εκ των προτέρων ελέγξει το ρολόϊ σε ειδικευμένο κατάστημα ή τεχνικό πως είναι αυθεντικό και δεν έχει δηλωθεί σαν κλεμμένο.


Σχετικά

αντιγραφα ρολογια rolex replica απομiμηση watches clone replicas κλώνος copy ρολεξ πιστά αντίγραφα ρολογιών rolex ρεπλικα, watches, απομιμήσεις,

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα απο ατσάλι αμετάβλητο, ορυκτό κρύσταλο ζαφείρι στην οθόνη αχάρακτο, φώσφορο στις θέσεις της ώρας αλλά και τους δείκτες.
Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία αφού έχουν μηχανισμό ταχύπαλμο Citizen, αυτόματο συνεχούς ροής που τροφοδοτείται απο την κίνηση του χεριού. Ολα τα διακριτικά είναι ενχάρακτα περιμετρικά της κάσας, στο κουρδιστήρι και στο κούμπωμα.
Η ιστοσελίδα είναι 100% mobile friendly

Call Now Button
Replica Rolex collection