Πρόληψη και ασφάλεια: Πάντα να είστε ένα βήμα μπροστά

Πρόληψη και ασφάλεια: Πάντα να είστε ένα βήμα μπροστά

Μπορεί  λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας να έχετε αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ή να αγοράσατε ένα πιστό αντίγραφο rolex replica ασφαλείας, όμως πρέπει να είστε ένα βήμα μπροστά απο τους επίδοξους κλέφτες.

Ας εστιάσουμε αρχικά σε μερικά σημαντικά πράγματα.

alarm - Πρόληψη και ασφάλεια: Πάντα να είστε ένα βήμα μπροστά

Θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν πρωτότυπες, και θα βοηθήσουν στο μέγιστο την ασφάλεια του σπιτιού σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και εδώ.

 

 • Ποτέ μη λέτε αν έχετε ή τι έχετε πολύτιμο σπίτι σας. Σε κανέναν και πουθενά.
 • Μην είστε προβλέψιμοι και ευκολος στόχος. Μην αφήνετε κλειδιά πίσω απο την πόρτα. Μην ανοίγετε σε αγνώστους ποτέ.
 • Αν έχετε συναγερμό μάρκας πχ Αλφα, αλλάξτε το αυτοκόλλητο και βάλτε πως είναι μάρκας Χ για παράδειγμα. Μπερδέψτε τους επίδοξους κλέφτες, αφού ο κάθε συναγερμός έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές.
 • Βάλτε 2 ή ακόμα και 3 σειρήνες εξωτερικά και εσωτερικά. Η σειρήνα είναι το πρώτο πράγμα που θα πανικοβάλει κάθε κλέφτη. Μπορεί να νόμισε πως εξουδετέρωσε τη σειρήνα στον εξωτερικό χώρο, όμως άλλη μία καλά κρυμμένη και άλλη μια κάπου που δεν φαίνεται πάλι θα τον τρέψει σε φυγή. Αν είναι εύκολο, βάλτε διαφορετικά κουτιά στη σειρήνα ώστε να μπερδευτεί.
 • Βάλτε έναν ακόμα δεύτερο συναγερμό, ακόμα και χαμηλού κόστους. Αυτό θα αποπροσανατολίσει τον κάθε κακοποιό. Αλλάξτε επίσης την ταμπέλα με την εταιρία κατασκευής.
 • Αποφύγετε τη ρουτίνα. Μην αφήνετε το σπίτι σας ξεκλείδωτο ακόμα και όταν πηγαίνετε για λίγα λεπτά κάπου. Η ρουτίνα είναι ο εχθρός της ασφάλειας.
 • Διαμοιράστε τα πολύτιμα αντικείμενα σας σε διάφορα μέρη. Ποτέ μα ποτέ κατηγορηματικά μην έχετε σε ένα μέρος τα πολύτιμα πράγματα που αποκτήσατε με τόσο κόπο. Βάλτε ένα αντίγραφο ρολοι πχ και λίγα λεφτά σε ένα εμφανές μέρος για να αποτρέψετε πιθανόν τον εισβολέα να μην ψάξει παραπέρα και τα υπόλοιπα ασφαλίστε τα σε διαφορετικά μέρη. Μη λέτε πού και πώς σε κανέναν.
 • Μην αφήνετε εργαλεία όπως πχ σφυρί, πέτρες, κλπ έξω στο σπίτι σας. Μην οπλίζετε με αυτά τον κάθε κακοποιό.
 • Μην ανοίγετε την πόρτα σε κάποιον που δεν ξέρετε. Οσο κι αν επιμένει μην ξεχνάτε πως εσείς είστε ο κυρίαρχος του χώρου σας. Μην ενδείδετε.
 • Προσοχή στις πλαστοπροσωπίες. Πολλοί υποδύονται πως είναι υπάλληλοι για καταμέτρηση ή κάποια βλάβη. Μην ανοίγετε αν δεν περιμένετε κάτι τέτοιο. Κάποιοι άλλοι δηλώνουν προφορικά πως είναι απο τις Αρχές και πρέπει να σας δουν ζητώντας το επίμονα. Ζητήστε ταυτότητα και αν έχετε αμφιβολία καλέστε την αστυνομία. Μην είστε εύπιστοι. Κανείς τις πιο πολλές φορές δεν είναι αυτός που δηλώνει. Μην είστε ευγενικοί με άγνωστους και μην πείθεστε.
 • Οι κλέφτες και οι απατεώνες πλέον δρουν με προκλητικό τρόπο ακόμα και την ημέρα, καμμιά φορά αψηφώντας αν γίνουν αντιληπτοί. Να είστε σε εγρήγορση.
 • Τέλος συνοψίζοντας, να τονίσουμε πως ασχέτως αν έχετε τον καλύτερο συναγερμό, ή σκυλιά φύλακες, ή ο,τιδήποτε, ο ανθρώπινος παράγοντας παραμένει το 95% στο να παραβιαστεί ένας χώρος.Βάλτε εσείς τα όρια σας σε κάθε απροσδόκητη επίσκεψη ή περιστατικό. Δημιουργείστε έναν κύκλο ασφαλείας γύρω σας τον οποίο δεν θα αφήσετε ποτέ απο κανέναν να παραβιαστεί. Συζητήστε και με τα υπόλοιπα μέλη σας στο σπίτι τους κανόνες που θα βάλετε ώστε να προλάβετε και να είστε ένα βήμα μπροστά απο κάποιο δυσάρεστο γεγονός.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε πολλές ιστοσελίδες, 4 γυναίκες παριστάνοντας τις πωλήτριες για πετσέτες κατα τις μεσημεριανές ώρες, προσπαθούσαν επι ώρα να ανοίξουν πόρτες σε διαμερίσματα της βόρειας Ελλάδας. Η δικαιολογία για να μπουν ήταν πως είναι πωλητές και το οτι είναι γυναίκες κάμπτει τις άμυνες των ενοίκων. ‘Ομως τελικά δεν ήταν αυτό που δηλώναν.

35968 - Πρόληψη και ασφάλεια: Πάντα να είστε ένα βήμα μπροστά

Τα παραπάνω είναι καθαρά συμβουλές προληπτικού χαρακτήρα και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνονται απόλυτα υπόψιν αφού το κάθε συμβάν έχει μοναδική ιδιαιτερότητα και τροπή.


Σχετικά

αντιγραφα ρολογια rolex replica απομiμηση watches clone replicas κλώνος copy ρολεξ πιστά αντίγραφα ρολογιών rolex ρεπλικα, watches, απομιμήσεις,

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα απο ατσάλι αμετάβλητο, ορυκτό κρύσταλο ζαφείρι στην οθόνη αχάρακτο, φώσφορο στις θέσεις της ώρας αλλά και τους δείκτες.
Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία αφού έχουν μηχανισμό ταχύπαλμο Citizen, αυτόματο συνεχούς ροής που τροφοδοτείται απο την κίνηση του χεριού. Ολα τα διακριτικά είναι ενχάρακτα περιμετρικά της κάσας, στο κουρδιστήρι και στο κούμπωμα.
Η ιστοσελίδα είναι 100% mobile friendly

Call Now Button
Replica Rolex collection