Κακές απομιμήσεις replica αντιγράφων ρολογιών rolex

Κακές απομιμήσεις replica αντιγράφων ρολογιών rolex

Ενημερωτικό blog ψυχαγωγικό για rolex replica rolex watch replica rolex fake watches clone watch replicas κλώνος αντίγραφο copy ρολεξ ρέπλικα πιστά αντίγραφα ρολογιών tag heuer panerai

Με μια μικρή πλοήγηση στο διαδύκτιο θα βρείτε πολλές προσφορές απο αντίγραφα ρολογιών rolex replica.

Διαβάστε παρακάτω το τι μπορεί να προσφέρει ένα πιστό αντίγραφο ρέπλικα ασφαλείας ρολογιού ενάντια στην κλοπή. Μπορείτε να δείτε κι εδώ χρήσιμα άρθρα. Μια κακή αντιγραφή ρολογιού rolex πχ μπορεί να σας προδώσει άμεσα είτε σε κάποιον που ξέρει έστω και ελάχιστα απο ρολόγια ή ακόμα χειρότερα σε έναν επίδοξο ληστή.

‘Ομως αλήθεια, πόσο καλά ξέρουν ακόμα και οι ίδιοι που τα δίνουν στο διαδύκτιο τι ποιότητα προσφέρουν; Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό που παίρνει κάποιος είναι ευτελούς αξίας, αξίας όχι πάνω απο μερικά ευρώ. Τα ευτελή και κατώτερης ποιότητας αντίγραφα ρέπλικα έχουν δυστυχώς κατακλύσει το ίντερνετ. Το αποτέλεσμα είναι τα αντίγραφα αυτά να οξειδώνονται δηλαδή να σκουριάζουν και να αποκαλύπτεται σε λίγες μέρες το κίτρινο νίκελ, να μαυρίζουν απο τον ιδρώτα, αποτέλεσμα του ότι τα αντίγραφα αυτά έχουν απλή επίστρωση μετάλλου και δεν είναι μασίφ ατσάλι. Στην πάροδο της πρώτης κιόλας μέρας, θα δείτε πως χάνουν ώρα και πηγαίνουν πίσω, κολλάνε οι δείκτες ή φεύγουν απο τη θέση τους, το τζάμι γρατζουνιέται αφού είναι απο συνθετικό πλαστικό με γυάλινη επένδυση.  Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια. Το 95% των αντιγράφων ρολογιών είναι απο κακής ή μέτριας ποιότητας και χαμηλής αξίας και προωθείται συχνά ως «Ελβετικό», κάτι φυσικά που δεν ισχύει. Συγκρίνετε με μια φωτογραφία απο ένα αυθεντικό, και αμέσως θα καταλάβετε τις τεράστιες διαφορές.

internet-scamsΕπίσης ο κίνδυνος να δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ακόμα και χρεωστικής, ή PayPal, ή μέσω Western Union έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη υπόθεση μόνο και μόνο για να αγοράσετε ένα κατώτερης ποιότητας αντίγραφο. Χιλιάδες οι περιπτώσεις που χρησιμοποιήθηκαν τα προσωπικά στοιχεία τους κακόβουλα με αποτέλεσμα να πέσουν θύματα χρεώσεων που δεν έχουν κάνει. Επίσης τεράστιο είναι και το ρίσκο το να πληρώσετε και ποτέ να μην παραλάβετε τίποτα! Οι ιστοσελίδες «φαντάσματα» όπως αποκαλούνται έχουν γίνει μάστιγα, αφού προβαίνουν σε τέτοιες πρακτικές όπου ο αγοραστής ή λαμβάνει κάτι κακής ποιότητας, ή απλά δεν παραλάμβανει ποτέ τίποτα.

 

Παραθέτω μερικές κάκιστες ευτελείς αντιγραφές φτηνών αντίγραφων ρολογιών ρέπλικα που κυκλοφορούν

rolex-seadwellerΤο  ρολόϊ αριστερά  είναι ένα αντίγραφο ευτελέστατο Rolex Deep Sea Dweller. Η Rolex ποτέ δεν κυκλοφόρησε το μοντέλο αυτό με αλουμινένια στεφάνι αλλά, με κεραμική ανάγλυφη. Ποτέ επίσης δεν κυκλοφόρησε σε λευκή πλάκα και με τέτοια γραμματοσειρά.Επίσης δεν διαθέτει καν ημερομηνία στο δεξί μέρος του καντράν!

‘Οποιος θελήσει να το επιδείξει ως αυθεντικό σίγουρα θα εκτεθεί άμεσα.

Ενημερωτικό blog ψυχαγωγικό για rolex replica rolex watch replica rolex fake watches clone watch replicas κλώνος αντίγραφο copy ρολεξ ρέπλικα πιστά αντίγραφα ρολογιών tag heuer panerai

rolex_fake_backΗ πίσω όψη ενός άλλου αντίγραφου. Ποτέ η εταιρεία δεν κυκλοφόρησε αντίγραφο με ανοικτό διάφανο το πίσω μέρος του ρολογιού. Μπορεί να δείχνει εντυπωσιακό, αλλά πρόκειται για μια ευτελή απομίμιση που καμμία σχέση δεν έχει με το αυθεντικό.

 

Ενημερωτικό blog ψυχαγωγικό για rolex replica rolex watch replica rolex fake watches clone watch replicas κλώνος αντίγραφο copy ρολεξ ρέπλικα πιστά αντίγραφα ρολογιών tag heuer panerai

 

bad fake daytona replicaΆλλο ένα κακό αντίγραφο Rolex Daytona. Όπως βλέπετε, εκτός απο τις άλλες αστοχίες στον σχεδιασμό και την κακή ποιότητα, στη θέση των 3 χρονόμετρων αναγράφεται η ημερομηνία και η ημέρα! Φυσικά σε αντίστοιχο αυθεντικό ο σχεδιασμός είναι παντελώς διαφορετικός.

 

 

 

cyclops copyΚάντε κλικ για να δείτε σε μεγένθυση τη διαφορά ενός κακού αντίγραφου και ενός καλού στη μεγένθυση της ημερομηνίας. Η διαφορά είναι ολοφάνερη όπως βλέπετε.

 

 

 

 

bad explorer replicaΑριστερά βλέπετε ένα αντίγραφο Explorer. O κακός σχεδιασμός των δεικτών, οι στρογγυλές κουκίδες στη θέση της ώρας μέσα στο καντράν δεν έχουν καμμία σχέση με ένα καλοσχεδιασμένο αντίγραφο ή το αυθεντικό. Φυσικά δεν διαθέτει φωσφορισμό και ο κόκκινος δείκτης που κανονικά δείχνει δεύτερη ώρα gmt δεν λειτουργεί!Ακόμα και η ημερομηνία στο παραθυράκι δεξιά είναι με λάθος γραμμματοσειρά, μικρή μεγένθυση και όχι μεγάλη και ούτε καν κεντράρει στο παράθυρο αλλά είναι σκαλωμένη και φαίνεται η μισή!

 

braceletΠαλαιού τύπου κούμπωμα προ 2009.

 

 

 

 

 

 dermatitisΚάτι που επίσης προκύπτει για την υγεία μας απο τα φθηνά ρολόγια, όχι απαραίτητα τις απομιμήσεις είναι τα φθηνά κράματα μετάλλων (alloy) τα οποία είναι κατασκευασμένα απο μείγματα μετάλλων, νίκελ ακόμα και χρωμίου. ‘Εχετε ποτέ νιώσει φαγούρα ή τσούξιμο στον καρπό, ή έχετε δει κοκκινίλα; Αυτό σημαίνει πως το μέταλλο απο το οποίο είναι φτιαγμένο το ρολόϊ ή η καδένα χειρός σας δημιουργεί αλλεργία.

Ακόμα και ο χρυσός σε κάποιους σπάνια δημιουργεί αλλεργία αλλά αν δεν είναι απο ατόφιο ατσάλι η ρέπλικα, πιθανόν να σας δημιουργήσει τα παραπάνω συμπτώματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε δερματίτιδα ή ακόμα και σε αλλεργικό σοκ. Αν κάτι είναι απο καθαρό ατσάλι το καταλαβαίνουμε απο το βάρος του, τον ήχο του, αλλά και ακόμα απο την αφή. Οτιδήποτε κάνει ήχο λεπτό ή είναι ελαφρύ, ή ακόμα δείχνει σημάδια ελαφράς οξείδωσης (ελαφρά κιτρινίλα) πρέπει να μας αφυπνεί.

 

Τι πρέπει να προσέχετε σε ένα πιστό αντίγραφο ρολογιού:

  • Η μεγένθυση της ημερομηνίας πρέπει να είναι η σωστή, δηλαδή Χ 2.4. Η γραμματοσειρά να είναι μεγάλη, στρογγυλεμένη και φυσικά σε μεγάλο και καθαρό παραθυράκι.
  • Να έχει φυσικά συνεχόμενη ομαλή κίνηση του δείκτη των δευτερολέπτων.Κυκλοφορούν ακόμα και quartz με μηχανισμό μπαταρίας που κάνουν διακεκομένη κίνηση στον δείκτη.
  • Να υπάρχει η κορώνα με laser χαραγμένη στη θέση «6» της ώρας πάνω στο καντράν.
  • Περιμετρικά στο εσωτερικό της κάσας να υπάρχει ανάγλυφα χαραγμένο το λογότυπο.
  • Κωδικοί στο πίσω μέρος της κάσας και στον μπρασελέ χαραγμένα και όχι απλά τυπωμένα.
  • Αυτοκόλλητο με ολόγραμμα στο πίσω μέρος της κάσας.
  • Βάρος ακριβείας.
  • Φωσφορισμός έντονος σε ημίφως ή σκοτάδι.
  • Κεραμική ανάγλυφη στεφάνι, ή χαραγμένη σε ατσάλι ανάλογα με το μοντέλο.

Δείτε παρακάτω στο άρθρο «Κοντινές λήψεις-λεπτομέρειες» μερικές απο τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αρθρο για κακή αντιγραφή replica
Average rating:  
 2 reviews
by Natasa on Αρθρο για κακή αντιγραφή replica

Χρήσιμο άρθρο, συνεχίστε την καλή ενημέρωση.Σας έχω στείλει email με κάποιες ερωτήσεις που έχω, περιμένω νέα σας!

by Θανάσης on Αρθρο για κακή αντιγραφή replica

Εξαιρετικό και πραγματικά κατατοπιστικό άρθρο. Ελπίζω να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε εμάς τους φίλους του ρολογιού με τις συμβουλές σας.


Σχετικά

αντιγραφα ρολογια rolex replica απομiμηση watches clone replicas κλώνος copy ρολεξ πιστά αντίγραφα ρολογιών rolex ρεπλικα, watches, απομιμήσεις,

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα απο ατσάλι αμετάβλητο, ορυκτό κρύσταλο ζαφείρι στην οθόνη αχάρακτο, φώσφορο στις θέσεις της ώρας αλλά και τους δείκτες.
Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία αφού έχουν μηχανισμό ταχύπαλμο Citizen, αυτόματο συνεχούς ροής που τροφοδοτείται απο την κίνηση του χεριού. Ολα τα διακριτικά είναι ενχάρακτα περιμετρικά της κάσας, στο κουρδιστήρι και στο κούμπωμα.
Η ιστοσελίδα είναι 100% mobile friendly

Call Now Button
Replica Rolex collection