Ιντερνετ και απάτη, η ψηφιακή σύγχρονη Λερναία ‘Υδρα

Ιντερνετ και απάτη, η ψηφιακή σύγχρονη Λερναία ‘Υδρα

Η αγορά ενός αυθεντικού ρολογιού και οχι κάποιου ρέπλικα ρόλεξ πχ μέσω ίντερνετ είναι μια σοβαρή υπόθεση. Πολλοί στρέφονται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού για να βρούν κάποια ευκαιρία. Είναι όμως ο ιστότοπος στο εξωτερικό που βρήκατε αξιόπιστος;

Μήπως είναι απάτη και αντι αυθεντικού θα πάρετε κάποιο replica αντίγραφο ρολογιού;

Πρέπει να έχει μια φυσική επαλη

θευμένη έδρα σε κάποιον επαγγελματικό online κατάλογο της αλλοδαπής και να έχει την πράσινη μπάρα στον ιστότοπο όπου θα αναγράφει και το όνομα της εταιρίας.

https - Ιντερνετ και απάτη, η ψηφιακή σύγχρονη Λερναία 'Υδρα

Αν οι τιμές είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές τότε πρέπει να προχωρήσετε απαραίτητα σε περαιτέρω επαλήθευση με κάποιον σίγουρο τρόπο, όπως επίσκεψη στο κατάστημα κατ΄ ιδίαν ή αν δεν είναι εφικτό απο κάποιο φιλικό πρόσωπο. Σε καμμία περίπτωση μη στείλετε λεφτά πριν επαληθεύσετε την εγκυρότητα του πωλητή και την ύπαρξη του.

‘Αλλο ένα θέμα είναι οι κλοπές κωδικών απο ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης που αυξάνονται. Μπορεί να έχετε βάλει το καλύτερο antivirus ή το πιο προηγμένο firewall στον υπολογιστή σας. Ο ανθρώπινος παράγοντας όμως όπως τονίσαμε σε άλλο άρθρο που μπορείτε να δείτε εδώ, πάντα υπερνικά. Κοινώς η αφέλεια.

hack - Ιντερνετ και απάτη, η ψηφιακή σύγχρονη Λερναία 'Υδρα

Σε πολλές ιστοσελίδες, αντι να κάνετε εγγραφή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω twitter, facebook κλπ για να αποκτήσετε πρόσβαση. Ομως ποιος έχει φτιάξει αυτό το script που στην ουσία σε μια ιστοσελίδα που ίσως δεν ξέρετε, αφού εσείς οι ίδιοι πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό. Αμεσα ο λογαριασμός σας ενδέχεται να περάσει σε άλλα κακόβουλα χέρια και να αντλήσει απο εκεί πολύτιμες πληροφορίες όπως φωτογραφίες, συμβάντα, τηλέφωνα, μηνύματα προσωπικά κλπ.

Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να στείλετε τα πλήρη στοιχεία σας όπως ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ για να μπορέσετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, αν και δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσετε. Γι’ αυτό πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουμε προσωπικά μας στοιχεία όπως κωδικοί για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.


Σχετικά

αντιγραφα ρολογια rolex replica απομiμηση watches clone replicas κλώνος copy ρολεξ πιστά αντίγραφα ρολογιών rolex ρεπλικα, watches, απομιμήσεις,

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα απο ατσάλι αμετάβλητο, ορυκτό κρύσταλο ζαφείρι στην οθόνη αχάρακτο, φώσφορο στις θέσεις της ώρας αλλά και τους δείκτες.
Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία αφού έχουν μηχανισμό ταχύπαλμο Citizen, αυτόματο συνεχούς ροής που τροφοδοτείται απο την κίνηση του χεριού. Ολα τα διακριτικά είναι ενχάρακτα περιμετρικά της κάσας, στο κουρδιστήρι και στο κούμπωμα.
Η ιστοσελίδα είναι 100% mobile friendly

Call Now Button
Replica Rolex collection