Ειδήσεις

Ιντερνετ και απάτη

Η αγορά ενός αυθεντικού ρολογιού και οχι κάποιου ρέπλικα ρόλεξ πχ μέσω ίντερνετ είναι μια σοβαρή υπόθεση. Πολλοί στρέφονται σε ιστοσελίδες του εξωτερικού για να βρούν κάποια ευκαιρία. Είναι όμως ο ιστότοπος στο εξωτερικό που βρήκατε αξιόπιστος;

Κατ αρχάς πρέπει να έχει μια φυσική επαληθευμένη έδρα σε κάποιον επαγγελματικό online κατάλογο της αλλοδαπής. Πρέπει να έχει την πράσινη μπάρα στον ιστότοπο όπου θα αναγράφει και το όνομα της εταιρίας.

https - Ειδήσεις

Αν οι τιμές είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές τότε πρέπει να προχωρήσετε απαραίτητα σε περαιτέρω επαλήθευση με κάποιον σίγουρο τρόπο, όπως επίσκεψη στο κατάστημα κατ΄ ιδίαν ή αν δεν είναι εφικτό απο κάποιο φιλικό πρόσωπο. Σε καμμία περίπτωση μη στείλετε λεφτά πριν επαληθεύσετε την εγκυρότητα του πωλητή και την ύπαρξη του.

‘Αλλο ένα θέμα είναι οι κλοπές κωδικών απο ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης που αυξάνονται. Μπορεί να έχετε βάλει το καλύτερο antivirus ή το πιο προηγμένο firewall στον υπολογιστή σας. Ο ανθρώπινος παράγοντας όμως όπως τονίσαμε σε άλλο άρθρο που μπορείτε να δείτε εδώ, πάντα υπερνικά. Κοινώς η αφέλεια.

hack - Ειδήσεις

Σε πολλές ιστοσελίδες, αντι να κάνετε εγγραφή μπορείτε να συνδεθείτε μέσω twitter, facebook κλπ για να αποκτήσετε πρόσβαση. Ομως ποιος έχει φτιάξει αυτό το script που στην ουσία σε μια ιστοσελίδα που ίσως δεν ξέρετε, αφού εσείς οι ίδιοι πληκτρολογείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό. Αμεσα ο λογαριασμός σας ενδέχεται να περάσει σε άλλα κακόβουλα χέρια και να αντλήσει απο εκεί πολύτιμες πληροφορίες όπως φωτογραφίες, συμβάντα, τηλέφωνα, μηνύματα προσωπικά κλπ.

Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να στείλετε τα πλήρη στοιχεία σας όπως ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κλπ για να μπορέσετε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας, αν και δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσετε. Γι’ αυτό πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουμε προσωπικά μας στοιχεία όπως κωδικοί για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

 

Πρόληψη και ασφάλεια: Πάντα ένα βήμα μπροστά

Μπορεί  λόγω της αυξανόμενης εγκληματικότητας να έχετε αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ή να αγοράσατε ένα πιστό αντίγραφο ρέπλικα ρολεξ ασφαλείας, όμως πρέπει να είστε ένα βήμα μπροστά απο τους επίδοξους κλέφτες.

Θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν πρωτότυπες, και θα βοηθήσουν στο μέγιστο την ασφάλεια του σπιτιού σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα και εδώ.

alarm - Ειδήσεις

 • Ποτέ μη λέτε αν έχετε ή τι έχετε πολύτιμο σπίτι σας. Σε κανέναν και πουθενά.
 • Μην είστε προβλέψιμοι και ευκολος στόχος. Μην αφήνετε κλειδιά πίσω απο την πόρτα. Μην ανοίγετε σε αγνώστους ποτέ.
 • Αν έχετε συναγερμό μάρκας πχ Αλφα, αλλάξτε το αυτοκόλλητο και βάλτε πως είναι μάρκας Χ για παράδειγμα. Μπερδέψτε τους επίδοξους κλέφτες, αφού ο κάθε συναγερμός έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές.
 • Βάλτε 2 ή ακόμα και 3 σειρήνες εξωτερικά και εσωτερικά. Η σειρήνα είναι το πρώτο πράγμα που θα πανικοβάλει κάθε κλέφτη. Μπορεί να νόμισε πως εξουδετέρωσε τη σειρήνα στον εξωτερικό χώρο, όμως άλλη μία καλά κρυμμένη και άλλη μια κάπου που δεν φαίνεται πάλι θα τον τρέψει σε φυγή. Αν είναι εύκολο, βάλτε διαφορετικά κουτιά στη σειρήνα ώστε να μπερδευτεί.
 • Βάλτε έναν ακόμα δεύτερο συναγερμό, ακόμα και χαμηλού κόστους. Αυτό θα αποπροσανατολίσει τον κάθε κακοποιό. Αλλάξτε επίσης την ταμπέλα με την εταιρία κατασκευής.
 • Αποφύγετε τη ρουτίνα. Μην αφήνετε το σπίτι σας ξεκλείδωτο ακόμα και όταν πηγαίνετε για λίγα λεπτά κάπου. Η ρουτίνα είναι ο εχθρός της ασφάλειας.
 • Διαμοιράστε τα πολύτιμα αντικείμενα σας σε διάφορα μέρη. Ποτέ μα ποτέ κατηγορηματικά μην έχετε σε ένα μέρος τα πολύτιμα πράγματα που αποκτήσατε με τόσο κόπο. Βάλτε ένα αντίγραφο ρολοι πχ και λίγα λεφτά σε ένα εμφανές μέρος για να αποτρέψετε πιθανόν τον εισβολέα να μην ψάξει παραπέρα και τα υπόλοιπα ασφαλίστε τα σε διαφορετικά μέρη. Μη λέτε πού και πώς σε κανέναν.
 • Μην αφήνετε εργαλεία όπως πχ σφυρί, πέτρες, κλπ έξω στο σπίτι σας. Μην οπλίζετε με αυτά τον κάθε κακοποιό.
 • Μην ανοίγετε την πόρτα σε κάποιον που δεν ξέρετε. Οσο κι αν επιμένει μην ξεχνάτε πως εσείς είστε ο κυρίαρχος του χώρου σας. Μην ενδείδετε.
 • Προσοχή στις πλαστοπροσωπίες. Πολλοί υποδύονται πως είναι υπάλληλοι για καταμέτρηση ή κάποια βλάβη. Μην ανοίγετε αν δεν περιμένετε κάτι τέτοιο. Κάποιοι άλλοι δηλώνουν προφορικά πως είναι απο τις Αρχές και πρέπει να σας δουν ζητώντας το επίμονα. Ζητήστε ταυτότητα και αν έχετε αμφιβολία καλέστε την αστυνομία. Μην είστε εύπιστοι. Κανείς τις πιο πολλές φορές δεν είναι αυτός που δηλώνει. Μην είστε ευγενικοί με άγνωστους και μην πείθεστε.
 • Οι κλέφτες και οι απατεώνες πλέον δρουν με προκλητικό τρόπο ακόμα και την ημέρα, καμμιά φορά αψηφώντας αν γίνουν αντιληπτοί. Να είστε σε εγρήγορση.
 • Τέλος συνοψίζοντας, να τονίσουμε πως ασχέτως αν έχετε τον καλύτερο συναγερμό, ή σκυλιά φύλακες, ή ο,τιδήποτε, ο ανθρώπινος παράγοντας παραμένει το 95% στο να παραβιαστεί ένας χώρος.Βάλτε εσείς τα όρια σας σε κάθε απροσδόκητη επίσκεψη ή περιστατικό. Δημιουργείστε έναν κύκλο ασφαλείας γύρω σας τον οποίο δεν θα αφήσετε ποτέ απο κανέναν να παραβιαστεί. Συζητήστε και με τα υπόλοιπα μέλη σας στο σπίτι τους κανόνες που θα βάλετε ώστε να προλάβετε και να είστε ένα βήμα μπροστά απο κάποιο δυσάρεστο γεγονός.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε πολλές ιστοσελίδες, 4 γυναίκες παριστάνοντας τις πωλήτριες για πετσέτες κατα τις μεσημεριανές ώρες, προσπαθούσαν επι ώρα να ανοίξουν πόρτες σε διαμερίσματα της βόρειας Ελλάδας. Η δικαιολογία για να μπουν ήταν πως είναι πωλητές και το οτι είναι γυναίκες κάμπτει τις άμυνες των ενοίκων. ‘Ομως τελικά δεν ήταν αυτό που δηλώναν.

35968 - Ειδήσεις

Τα παραπάνω είναι καθαρά συμβουλές προληπτικού χαρακτήρα και σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να λαμβάνονται απόλυτα υπόψιν αφού το κάθε συμβάν έχει μοναδική ιδιαιτερότητα και τροπή.

 

Τηλεφωνικές απάτες

Δημοσιεύσατε πως πουλάτε το πολύτιμο ρολόϊ σας και ξαφνικά δέχεστε ένα τηλεφώνημα. Ο άγνωστος στην άλλη άκρη της γραμμής λέει πως θέλει να το αγοράσει αλλά επειδή είναι μακριά θέλει να του το στείλετε με ΚΤΕΛ, ή με ταξί, για να το παραλάβει την ίδια μέρα επειδή πχ το θέλει για δώρο και πως θα πάει αμέσως να βάλει τα λεφτά. Εσείς φυσικά χαίρεστε αφού ούτε παζαρεύει την τιμή και όπως λέει ο ίδιος είναι επιχειρηματίας, ή κάποιο άλλο επιφανές πρόσωπο στην πόλη του και γι’ αυτό δεν πρέπει να έχετε αμφιβολία για την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα του.

%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b7

Εσείς προσπαθείτε να είστε ευγενικός μαζί του για να μην χάσετε την ευκαιρία αλλά και επιφυλακτικός αφού το τηλεφώνημα ήταν ξαφνικό αλλά και πιεστικό όσο αφορά το πόσο γρήγορα πρέπει να στείλετε το ρολόϊ. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά πρέπει να του δώσετε μια απάντηση για να πάει στην τράπεζα να σας καταθέσει τα λεφτά. Και εκεί αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Εσείς μόλις πάτε να του το στείλετε αυτός θα προσπαθεί να σας πείσει πως είναι στην τράπεζα και έχει λίγη ουρά, αλλά δεν θα πρέπει να φοβάστε αφού το θέμα είναι κανονισμένο.

Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις τέτοιες συναλλαγές καταλήγουν σε φιάσκο. Εσείς θα έχετε στείλει το ρολόϊ και δεν θα πάρετε τα λεφτά ποτέ. Ακόμα και έμβασμα να σας τα κάνει, έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να το ακυρώσει, με αποτέλεσμα ναι μεν να φαίνεται πως τα λεφτά σας έχουν έρθει με τηλεφωνική επιβεβαίωση που θα κάνετε, όμως ο αποστολέας να ακυρώσει τη μεταφορά λέγοντας πχ πως εσείς τον εξαπατήσατε και να βγείτε θύτες απο θύμα. Επίσης μπορεί να σας στείλει με μήνυμα φωτογραφία απο τη μεταφορά των χρημάτων. Πιθανόν να πρόκειται για φωτομοντάζ, γι’ αυτό πρέπει να ελέγξετε ο ίδιος με την οικεία τράπεζα αν πράγματι έχει γίνει κατάθεση.

Ποτέ μην συναλλάσεστε απο μακριά για πολύτιμα αντικείμενα. Η συναλλαγή πρέπει να είναι αυτό που λέμε χέρι-χέρι, εκτός αν γνωρίζετε τον συναλλασόμενο και του έχετε εμπιστοσύνη.

Επίσης η συναλλαγή καλό είναι να γίνει μέσα σε τράπεζα, να σας δώσει τα μετρητά στο χέρι απο το γκισέ, κάτι που εξασφαλίζει πως τα χαρτονομίσματα είναι έγκυρα, και εσείς του παραδίδετε το ρολόϊ. Επίσης σαν αγοραστής πάντα να ελέγχετε το serial number στην κάσα πως ταυτοποιείται με τα συνοδευτικά έγγραφα, και πως έχετε εκ των προτέρων ελέγξει το ρολόϊ σε ειδικευμένο κατάστημα ή τεχνικό πως είναι αυθεντικό και δεν έχει δηλωθεί σαν κλεμμένο.

 

Το πιο λεπτό ρολόϊ στον κόσμο

Πρόκειται για το Piaget 900P το οποίο δικαίως κατέκτησε την πρώτη θέση ως το πιο λεπτό ρολόϊ που κατασκευάστηκε ποτέ. Με πάχος 4 μόλις χιλιοστά,  πιο λεπτό δηλαδή και απο το λουράκι, και με έναν μοναδικό αυτόματο μηχανισμό, δικαίως κλέβει τις ματιές και τις εντυπώσεις απο τους λάτρειας και όχι μόνο, το ανδρικού ρολογιού. Να τονίσουμε πως η διάμετρος του είναι στα 3.8 εκατοστά.

2 1

 

 

 

Ενημερωτικό blog ψυχαγωγικό για rolex replica rolex watch replica rolex fake watches clone watch replicas κλώνος αντίγραφο copy ρολεξ ρέπλικα πιστά αντίγραφα ρολογιών tag heuer panerai

Απάτες μέσω ψεύτικων eshop

Την πρώτη θέση στην ψηφιακή διαδικτυακή απάτη κατέχει η Ουκρανία εδώ και 4 χρόνια.Νύφες πανέμορφες που ζητούν γαμπρούς απο Ελλάδα οι οποίες φυσικά δεν υπάρχουν, με ιούς όπως αυτοί που μπλοκάρουν το pc σας  και ζητάνε να καταβάλετε λεφτά γιατί οι τοπικές αρχές σας το έχουν κλειδώσει, μέχρι τον ιό cryptolocker που κλειδώνει όλα τα αρχεία σας και ζητά υπέρογκα ποσά για τον κωδικό ξεκλειδώματος των αρχείων σας. Ο στόχος των θυμάτων τους είναι διεθνής, γι’ αυτό και ο ιός εμφανίζεται μεταφρασμένος και με τη σημαία και τα σήματα των αρχών του εκάστοτε θύματος, έτσι είναι πιο πειστικός και αληθοφανής.

89u89y

 

 

 

 

 

Ενημερωτικό blog ψυχαγωγικό για rolex replica rolex watch replica rolex fake watches clone watch replicas κλώνος αντίγραφο copy ρολεξ ρέπλικα πιστά αντίγραφα ρολογιών tag heuer panerai

Τη δεύτερη θέση στο ψηφιακό έγκλημα κατακτά η Νιγηρία με όχι όμως τόσο εξειδικευμένες απάτες όπως η Ουκρανία. Η χειρότερη περίπτωση είναι να σας ζητήσουν να στείλετε χρήματα γιατί έχετε κερδίσει μια αμύθητη περιουσία απο ένα θείο που ούτε τον ξέρετε, και πρέπει να δώσετε λεφτά για τα τυπικά έξοδα μεταφοράς των χρημάτων που κληρονομήσατε σε σας.Δρουν ομαδικά, στέλνουν χιλιάδες email καθημερινά και περιμένουν μέχρι κάποιος αφελής να «τσιμπήσει» την απάτη. Παλαιότερα η ίδια απάτη γινόταν μέσω αλληλογραφίας, όπου το θύμα παραλάμβανε επιστολή με σφραγίδες, υπογραφές απο ανθρώπους-φαντάσματα, και λόγω της ελλειπής ενημέρωσης του κόσμου, η επιτυχία των απατεώνων ήταν σε μεγαλύτερα ποσοστά.

nigerian scammers

 

 

 

 

 

 

 

Πλέον όμως έκαναν και την εμφάνιση τους εκλεπτυσμένα eshop που πουλάνε απο ρολόγια αντίγραφα μέχρι και κινητά τελευταίας τεχνολογίας, με την προϋπόθεση βέβαια πάντα πως θα προκαταβάλετε χρήματα.Είναι απλώς ιστοσελίδες που δε διαθέτουν στην πραγματικότητα κάτι, απλά δελεάζουν τα υποψήφια θύματα με χαμηλές τιμές, γρήγορη παραλαβή, εγγύηση κλπ. Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα παραπάνω eshop-φαντάσματα που μερικά διαθέτουν και διεθνή αριθμό κλήσης στην Αμερική για να τους μιλήσετε. Θα καταλάβετε βέβαια πως αυτός που σας μιλά ούτε Αμερικάνος είναι, αλλά θα είναι πολύ πρόθυμος να σας εξυπηρετήσει αφού θα σας ζητήσει να προκαταβάλετε χρήματα μέσω κάρτας ή μέσω εμβάσματος, με αποδέκτη κάποιον στην Ουκρανία, Κίνα, Νιγηρία, ή γενικά σε χώρα εκτός Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης.

Αμέσως μετά αφού παραλάβουν τα χρήματα, ο χρόνος θα περνά και ή θα παραλάβετε κάτι ευτελούς αξίας, ή χαλασμένο, ή τίποτα απολύτως. Το πιο σοβαρό είναι πως θα έχουν και τα πλήρη στοιχεία της κάρτας σας όπως και τα δικά σας, και αυτό σας εκθέτει σε πολλούς κινδύνους χρέωσης χωρίς τη θέληση σας.

 

Τι διαφορά έχει ένα quartz, αυτόματο και κουρδιστό ρολόϊ;

Είναι τρεις διαφορετικοί μηχανισμοί. Τα ρολόγια quartz δουλεύουν με μπαταρία ή και με ηλιακή ενέργεια μερικά. Χρειάζεται αλλαγή μπαταρία κάθε 1 εως 3 χρόνια και ταυτόχρινα θα χρειαστεί να γίνει αδιαβροχοποίηση για να ξαναγίνει το ρολόϊ στεγανό. Πέρα απο αυτά δεν χρειάζονται κάποια επιπλέον φροντίδα. Η κίνηση των δεικτών πχ δευτερολέπτων είναι διακομένη κάτι που είναι χαρακτηριστικό δείγμα των quartz ρολογιών.

Τα αυτόματα ρολόγια λειτουργούν με την κίνηση του χεριού. ‘Οσο τα φοράμε αυτά αντλούν ενέργεια απο ένα balance συνήθως που υπάρχει στο μηχανισμό και έτσι δεν χρειάζεται κάποια άλλη πηγή ενέργειας για να λειτουργήσει. Επίσης δεν χρειάζονται σέρβις αν και μερικά αναλόγως τη μάρκα, οι κατασκευαστές συνιστούν μια φορά στα 3 ή τα 5 χρόνια να γίνεται ένας προληπτικός έλεγχος ή και σέρβις. Η κίνηση στους δείκτες είναι συνεχόμενη χωρίς διακοπές. Αν δε φορέσουμε το ρολόϊ για κάποιο διάστημα, ο μηχανισμός θα αρχίσει να αποφορτίζεται και στο τέλος θα σταματήσει. Με μια απλή κίνηση όμως αμέσως είναι δυνατή η άμεση επαναλειτουργία του.

Τα κουρδιστά ρολόγια λειτουργούν ακριβώς όπως τα αυτόματα που γράφουμε παραπάνω, με τη μόνη διαφορά πως δεν τροφοδοτούνται με ενέργεια απο την κίνηση του χεριού μας αλλά απο το κούρδισμα της κορώνας του ρολογιού. Συνήθως ανα 2 ή 3 μέρες χρειάζεται ένα τακτικό κούρδισμο περίπου για 1 λεπτό για να λειτουργήσει σωστά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω και παρατηρείστε τη διαφορά κίνησης στον δευτερολεπτοδείκτη:

 

Τι συμβαίνει με τα smartwatch;

Τα έξυπνα ρολόγια, ή αλλιώς smartwatches, έχουν αυτή τη στιγμή καταλάβει μια μικρή μερίδα του αγοραστικού κοινού. Με σχεδιασμό που κυμαίνεται σε μεσαία ως χαμηλά επίπεδα, και λειτουργίες που δεν βολεύουν πάντα (ποιος μπορεί να μιλά στο ρολόϊ του την ώρα που οδηγεί;) έχουν χαμηλή ζήτηση και αυτή κυρίως απο gadget-άκηδες κοινώς που θέλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. ‘Ομως έχουν αναγγελθεί απο Ελβετικές και Ιαπωνέζικες εταιρίες, ρολόγια που ίσως θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα αναλογικά, αφού διακρίνονται απο την υψηλή τους αισθητική και την μοναδική αυτονομία τους τόσο σε θέμα φόρτισης, όσο και σε θέμα λειτουργιών. Οι εταιρίες υπόσχονται ισχυρά μεγάφωνα,
κάσα απο χρυσό, τιτάνιο, ή ατσάλι, λουριά απο δέρμα, και σχεδίαση που μπορεί να ικανοποιούσε ακόμα και τον πιο φανατικό συλλέκτη ρολογιών.

smartwatch

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μήπως η μάχη αναλογικής και ψηφιακής τεχνολογίας στα ρολόγια μόλις άρχισε; Ποιος δε θυμάται την απότομη στροφή απο τον αναλογικό ήχο και εικόνα σε ψηφιακή μορφή; Πόσοι μείνανε ακόμα να ακούνε απο πικάπ, να χρησιμοποιούν κασετόφωνο, βιντεοκασέτα, αναλογική κάμερα; Όλα γίνονται πλέον απο ένα κινητό. Η ωρολογοποιία είναι απο τις λίγες τέχνες υψηλού επιπέδου και πολυκλοκότητας που έχει παραμείνει ακλόνητη σε αυτήν την ψηφιακή παλλίροια που κατακλύζει την καθημερινότητα μας. Τι σημασία θα έχει πια στο μέλλον τι μάρκα είναι ένα ρολόϊ, αφού ο σχεδιασμός του θα είναι ίδιος με ένα παράπλευρο; Ο σχεδιασμός δεν μπορεί να κατοχυρωθεί εκτός αν πρόκειται για κάτι ήσσονος σημασίας, τα λογότυπα, τα σήματα και οι κωδικοί όμως μπορούν. Θα έχει όμως πλέον σημασία τι μάρκα ή τι σήμα έχει ένα smartwatch (αρκεί να μην έχει αντιγραμμένο λειτουργικό άνευ άδειας), αν θα εξυπηρετεί με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα; ‘Ηδη υπάρχουν ρολόγια που μετράνε πίεση και σφυγμούς. Φανταστείτε το ρολόϊ αυτό στο χέρι ενός καρδιοπαθούς, αλλά να έχει τη δυνατότητα να στείλει sms ή να παίρνει τηλέφωνο το γιατρό σε περίπτωση που το ρολόϊ διαπιστώσει μεγάλη αύξηση παλμών ή πίεσης. Σας μοιάζουν όλα αυτά απίθανα; Ο χρόνος θα δείξει!

 

Γιατί τα ρολόγια δείχνουν σχεδόν πάντα 10 και 10;

whyΟ λόγος είναι καθαρά αισθητικός. Στις διαφημίσεις, έντυπες ή ηλεκτρονικές, ένα ρολόϊ δείχνει συμμετρικό, φαίνεται επίσης ακόμα και να χαμογελά με τη φορά των δεικτών! Στη θέση επίσης αυτή το λογότυπο του κατασκευαστή που είναι πάνω στη θέση 12 δεν κρύβεται, ενώ γενικά η αισθητική προτάσει πως η θέση αυτή των δεικτών είναι η δέουσα. Κυκλοφορούν φήμες πως η ώρα αυτή είναι που δολοφονήθηκε ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Κένεντι και ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ. Επίσης φημολογείται πως είναι η στιγμή που έπεσε η ατομική βόμβα στη Χιροσίμα, όμως στην πραγματικότητα είναι απλά μύθοι που καμμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

 

 

Το πιο παράξενο ρολόϊ που κατασκευάστηκε!

Το Cabestan Winch Tocabestan-watch2urbillion κερδίζει άνετα τον τίτλο του πιο περίεργου ρολογιού χειρός στον κόσμο!

Ο αυτόματος μηχανισμός του αποτελείται απο 1352 κομμάτια και την κίνηση στο τύπου «κοντερ» καντράν δίνει μια αλυσίδα με 450 κρίκους.

Απίστευτη λεπτομέρεια, χειροποίητο, που το κόστος του ειναι εκτός πραγματικότητας, δεν παύει όμως να κάνει αυτό που πρέπει:

Να δείχνει την ώρα με τον πιο περίεργο και μοναδικό τρόπο!

 

 

 

To πιο δύσχρηστο ρολόϊ που κυκλοφόρησε!

Η εταιρία Shsheffielddivereffield έβγαζε σε παραγωγή ρολόγια τη δεκαετία του ’60. Ένα απο τα πιο αποτυχημένα μοντέλα της ήταν αυτό το καταδυτικό της φωτογραφίας!

Σε κατηγορία τιμής ήταν πολύ προσιτά, στο επίπεδο πχ της Timex, όμως ο ελλειπής και περίεργος συχνά σχεδιασμός των ρολογιών, έκανε την εταιρία να αποχωρήσει απο την αγορά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

Share...Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0Share on StumbleUpon0Share on Facebook0
Average rating:  
 3 reviews
by Ελένη on Ειδήσεις

Ακουλούθησα ηδη κάποιες συμβουλές που δίνετε στο θέμα ασφάλειας! Θα επισκέπτομαι συχνά το site σας να διαβάζω νεότερα, ευχαριστώ!

by Σωκρατης on Ειδήσεις

Συνεχίστε την καλή δουλειά, πιο συχνή ανανέωση ειδήσεων.

by Marios on Ειδήσεις

Χρήσιμες ειδήσεις, θα θέλαμε περισσότερο απο το χώρο του ρολογιού πχ νέα μοντέλα, beselworld κλπ


Ετικέτες

Σχετικά

αντιγραφα ρολογια rolex replica απομiμηση watches clone replicas κλώνος copy ρολεξ πιστά αντίγραφα ρολογιών rolex ρεπλικα, watches, απομιμήσεις,

Τα ρολόγια είναι κατασκευασμένα απο ατσάλι αμετάβλητο, ορυκτό κρύσταλο ζαφείρι στην οθόνη αχάρακτο, φώσφορο στις θέσεις της ώρας αλλά και τους δείκτες.
Διαθέτουν μεγάλη αυτονομία αφού έχουν μηχανισμό ταχύπαλμο Citizen, αυτόματο συνεχούς ροής που τροφοδοτείται απο την κίνηση του χεριού. Ολα τα διακριτικά είναι ενχάρακτα περιμετρικά της κάσας, στο κουρδιστήρι και στο κούμπωμα.
Η ιστοσελίδα είναι 100% mobile friendly